Brandul tău, în mâinile consumatorilor pe care ți-i dorești.

Acordă vizibilitate brand-ului tău cu o experiență de sampling direct-to-home.

Sampling-ul

Marketingul a evoluat. Printre programatic advertising, digital OOH, SEO și multe alte tool-uri noi, există un lucru care nu s-a schimbat: dorința consumatorilor de a încerca înainte de a cumpăra. Indiferent că vorbim despre un iaurt, un telefon sau o mașină nouă. Din acest motiv, sampling-ul este în continuare unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing. Dar este momentul ca și sampling-ul să evolueze.

Peste 4.000 de consumatori dornici să testeze produsul tău.

Comunitatea SampleIt numără peste 4.000 de consumatori, ce reprezintă de fapt 4.000 de locuințe. În fiecare luna noi grupuri de utilizatori se alătură platformei, așa că SampleIt este locul perfect pentru a-ți începe activitatea de sampling remote.

Cum funcționează?

Dacă ai lucrat în trecut cu agenții de sampling, știi foarte bine tot procesul. Începi cu un brief, poate faci pitch, alegi un câștigător, negociezi prețuri, monitorizezi campania și speri ca totul să decurgă bine. Cu SampleIt nu e nevoie de toți acești pași. Poți lansa o campanie cu mai puțin efort, într-un timp mai scurt și cu mai multă certitudine.

Anunta-ti interesul
E indeajuns sa contactezi echipa noastra de Customer Support  pentru a construi impreuna campania ta.
Alege profilul consumatorului
Cu zeci de caractetristici demografice sau legate de consum disponibile, e usor sa-ti definesti consumatorul ideal la care vrei sa ajunga produsele tale.
Livreaza produsele
Nu este nevoie decat de o livrare a sample-urilor din depozitul tau catre depozitul nostru. De aici preluam noi totul, de la ambalare la livrare.
Analizeaza campania
A fost livrat? A fost receptionat? S-a completat feedback? Nu vei mai avea grija acestor intrebari, intrucat toate informatiile sunt disponibile intr-un dashboard live.
 
 

Anunță-ți interesul

E îndeajuns să contactezi echipa noastră de Customer Support pentru a construi împreună campania ta. Shared sau bespoke, tu alegi.

Alege profilul consumatorului

Cu zeci de caracteristici demografice sau legate de consum disponibile, e ușor să-ți definești consumatorul ideal la care dorești să ajungă produsele tale.

Livrează produsele

Nu este nevoie decât de o livrare a sample-urilor din depozitul tău către depozitul nostru. De aici preluăm noi totul, de la ambalare la livrare ș i raportare.

Analizează campania

A fost livrat? A fost recepționat? S-a completat feedback? Nu vei mai avea grija acestor întrebări, întrucât toate informațiile sunt disponibile într-un dashboard live.

Sampling la puterea a doua

SampleIt nu este doar o modalitate de a face sampling în afara magazinelor. Este un mod diferit de a facilita interacțiunea consumatorilor cu cele mai noi lansări ale tale. Întocmai ca samplingul clasic, doar că direcționat de date și ajutat de canalele digitale.
Segmentare puternică built-in
De ce să bănuiești când poți să mergi la sigur? Apelând baza de date SampleIt poți interacționa fix cu consumatorii pe care-i targeteaza brandul tău, și nu doar cu cei care se întâmplă să treacă prin față raftului din magazin.
Chestionar custom pentru feedback
Vrei să știi în detaliu ce îi încânta pe consumatori la produsul tău? Cu SampleIt poți afla exact ce te interesează, direct de la consumatori, prin intermediul unui chestionar construit cu întrebări standard sau ajustate precis pentru nevoia ta. 
Expunere organică în social media

Există influenceri mai buni decât proprii consumatori? Noi credem că nu. De aceea încurajăm toți utilizatorii SampleIt să sharuiasca pe canalele proprii de social media experiențele pozitive pe care le au cu produsele primite.

Ești în companie bună

Brandurile bune se simt cel mai bine în compania altor branduri asemănătoare. SampleIt este folosit cu încredere atât de către branduri internaționale cu heritage puternic, cât și de către branduri locale, tinere și dinamice.

Totul începe cu box-ul potrivit.

De fapt, totul începe cu brandul tău. Pe care îl poți prezența consumatorilor în diferite moduri cu SampleIt. Te poți alătură unui Shared Box, în care se vor regăsi produse complementare brandului tău, poți participa la oricare dintre Box-urile noastre tematice sau îți poți construi de la zero o experiență unică cu un Box Bespoke.

Modul simplu de a adaugă sampling-ul în mixul tău de marketing.

O strategie solidă de sampling își are locul în orice plan de marketing. Iar printr-o experiență de sampling direct-to-home, devine cu atât mai ușor să-ți atingi obiectivele de brand, indiferent că vorbim de awareness sau re-purchase. Sample It îți poate fi de ajutor dacă țintești să:

Group 176
Afli insight-uri de la consumatori

Pre-testare produse noi

Feedback produse nou-lansate

Asocieri sau momente de consum

Group 174
Crești baza de consumatori

Tactici targetate regional

Noi grupe demografice 

Outreach către shopperii unor anumitor retaileri

Group 175
Intensifici activitatea promoțională

Pre-comunicare promoții naționale

Promoții instant în social media

Promoții pe baza de user-generated content

Lansează-ți propria campanie de sampling, cu prețuri începând de la doar 1 leu per contact.